با تفاوت‌های فیلر مو و مزوتراپی آشنا شوید! فیلر مو چیست؟

تفاوت فیلر مو و مزوتراپی

مو به‌عنوان یکی از نشانه‌های بارز زیبایی و جوانی تاثیر به‌سزایی در ظاهر و شادابی شما دارد. استفاده طولانی مدت از رنگ‌های شیمیایی، سشوار، اتوی مو، آلودگی هوا و اختلالات هورمونی گاها باعث ریزش مو می‌شود و سلامت و زیبایی مو را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

اما راه‌هایی برای بازگرداندن زیبایی مو وجود دارد. مثلا فیلر مو، یک روش درمانی بسیار موثر و بارز است که برای تقویت و بهبود وضعیت مو در سنین مختلف توصیه می‌شود.

و یا مزوتراپی که یک مجموعه درمانی سریع می‌باشد و برای درمان طاسی در خانم‌ها و آقایان استفاده می‌شود. در این روش درمانی خاص تمام فاکتورهای رشد مو، ویتامین‌ها و پروتئین‌ها به  پوست سر تزریق می‌شود.

شاید برای شما هم سوال باشد که تفاوت فیلر مو و مزوتراپی  چیست؟ با دانستن جواب این سوال در می‌یابید که چه موقع موهای‌تان به فیلر و چه موقع به مزوتراپی نیاز دارد. در این مطلب با ما همراه باشید تا با تفاوت‌های فیلر و مزوتراپی مو  آشنا شوید.

فیلر مو چیست؟

فیلر مو چیست

فیلر مو اولین سرم افزایش و حجم‌دهنده موها در دنیا است که اسید هیالورونیک و پپتید فعال از مواد تشکیل‌دهنده این سرم مو می‌باشد.

فیلر چگونه انجام می‌شود؟

در درمان با روش فیلر، ماده فیلر توسط یک سرنگ با سوزن خیلی نازک به پوست سر تزریق و به محض وارد شدن به پوست سر فعال می‌شود. سلول‌های پوستی و موها توسط این ماده تقویت و از ریزش غیر‌طبیعی موها جلوگیری می‌شود.

پیشنهاد ما به شما:  مزوتراپی صورت، قیمت مزوتراپی صورت + مشاوره رایگان

به این ترتیب علاوه بر تقویت سلول‌های پوست سر سلامت و شادابی به موهای شما بازگردانده می‌شود. در رابطه با ناحیه تزریق ماده فیلر، هیچ جای نگرانی نیست و در این ناحیه ریزش غیر‌طبیعی مو نخواهید داشت؛ چرا که با احیا شدن سلول‌های پوست سر، گردش خون بهبود می‌یابد و مواد مغذی لازم برای تغذیه فولیکول‌ها تامین می‌شود. در نتیجه با تحریک فولیکول‌ها سرعت رشد موهای سر نیز افزایش می‌یابد.

مزایای فیلر کردن موی سر:

همانطور که اشاره شد ممکن است به دلیل شرایط محیطی و استفاده مداوم از رنگ‌های شیمیایی، سشوار و… مو دچار صدماتی مثل موخوره، خشکی و کم پشت شدن شود. برای رفع این مشکلات فیلر مو می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

با فیلر کردن مو آنزیم‌های لازم ، مواد معدنی، ویتامین‌ها و کلیه فاکتور‌هایی که برای رشد مو لازم است به ریشه مو می‌رسد‌. برای افرادی که دارای موهای ضعیف، خشک و شکننده هستند فیلر کردن مو گزینه مناسبی است.

مراقبت هایی که پس از تزریق فیلر مو لازم است:

لازم است که بدانید برای تکمیل فرایند درمان و اثربخشی بیشتر فیلر مو باید تمام نکات و توصیه‌هایی که پس از تزریق فیلر درمانی انجام می‌شود را رعایت کنید.

این مراقبت‌ها عبارتند از:

  • در روز اول پس از فیلتر کردن استحمام نکنید
  • ازموهای خود در برابر تابش مستقیم نور خورشید محافظت کنید و به وسیله یک پوشش مناسب آن‌ها را بپوشانید
  • تا جایی که امکان دارد از پوشیدن روسری و کلاه خودداری کنید تا موهای‌تان بتوانند تنفس کنند
  • قسمت‌هایی از کف سر که تزریق در آنجا انجام شده ماساژ دهید این کار هم باعث تسکین درد در آن قسمت می‌شود و هم باعث پخش مواد فیلر به‌صورت یکسان در کف سر می‌شود
  • در مورد بقیه مراقبت‌های پوستی و رنگ کردن موی سر، سشوار و… باید با پزشک معالج خود مشورت کنید
پیشنهاد ما به شما:  کربوکسی تراپی واژن

تزریق فیلر برای چه کسانی مفید است؟

  • کسانی که کاشت مو انجام داده‌اند
  • برای تقویت کردن موها
  • برای پرپشتی و افزایش حجم موها
  • جلوگیری از پیشرفت کردن طاسی در خانم‌ها و آقایان

مزوتراپی چیست؟

میزوتراپی چیست

مزوتراپی، یک روش درمانی موضعی  و معروف در جهان  است که با حداقل تهاجم کاربردهای بسیاری جهت تقویت موی سر دارد. فرایند مزوتراپی به این صورت است که تمامی مواد معدنی، کوآنزیم‌ها و ویتامین‌ها را از طریق تزریق به لایه‌های زیر پوست وارد می‌کند.

این شیوه درمانی، در ابتدا کمبود ویتامین‌های بدن را جبران می‌کند و بعد باعث تنظیم هورمون‌های بدن می‌شود. مزوتراپی، یک روش درمانی مناسب برای جلوگیری از ریزش مو و طاسی سر است.

فرآیند اثرگذاری مزوتراپی مو:

در این روش درمانی، فولیکول‌های مو جذب مواد مغذی را به حداکثر میزان خود می‌رسانند. با جذب مواد مغذی فولیکول‌های مو تحریک و در نهایت رشد موها بیشتر می‌شود. در اثر تزریق کردن کوکتل مزو در پوست، در فرایند مزوتراپی اسید آمینه کافی تولید می‌شود که به ساخت کلاژن و الاستین کمک می‌کند. این‌ها لازمه‌ی سلامتی و رشد موهستند.

معنی عبارت مزوتراپی:

مزوتراپی به معنی درمان لایه میانی پوست است. معنی اصلی مزو( meso) به سلول‌های بنیادی در دوران جنینی برمی‌گردد. زمانی که بدن انسان تشکیل نشده و تعداد سلول‌های جنین بسیار محدود است.

سپس لایه‌‌هایی از سلول‌های بنیادی به نام‌های اکتودرم، مزودرم و اندودرم شکل می‌گیرد. هر کدام از این لایه‌ها قسمت‌های مختلف بدن را می‌سازند. سلول بنیادی اکودرم مربوط به پوست می‌باشد و سطح بیرونی پوست یا اپیدرم را تشکیل می‌دهد.

لایه میانی پوست(درم) را نیز سلول‌های بنیادی مزودرم می‌سازند. در واقع هدف از مزوتراپی، تزریق دارو به لایه میانی پوست یا همان مزو است.

پیشنهاد ما به شما:  هر آن چه که باید راجع به بهترین سن برای لیزر موهای زائد بدانید

مزایای استفاده از مزوتراپی مو:

مزوتراپی مزایای بسیار زیادی دارد و به‌عنوان یک روش کاملا موثر مورد استفاده قرار می‌گیرد. از مزایای آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • این روش درمانی بدون عوارض است و در صورت بروز عوارض با مصرف داروهای ضد حساسیت مشکل برطرف می‌گردد
  • در در زمان تزریق هیچ گونه دردی احساس نمی‌شود
  • در مزوتراپی هیچگونه ریسکی وجود ندارد
  • برای تزریق به بی‌هوشی کامل نیازی نیست و به صورت سرپایی انجام می‌شود

اقداماتی که باید قبل از عمل مزوتراپی انجام داد:

بهتراست قبل از عمل با پزشک خود مشورت کنید و بگویید که چه انتظاراتی از مزوتراپی دارید. احتمال دارد قبل از عمل پزشک شما یک سری آزمایشات تخصصی تجویز کند. از داروهای ضد‌التهابی، آسپرین و مسکن‌ها  نباید قبل از مزوتراپی استفاده کرد. مصرف این داروها احتمال خونریزی و خونمردگی را در زمان تزریق افزایش می‌دهد.

کلام پایانی:

برای درک بهتر تفاوت فیلر مو و مزوتراپی ابتدا باید تعریف و کاربرد هر یک را بدانید. فیلر کردن برای کسانی به کار می‌رود که دچار ریزش مو‌، خشکی، موخوره و… هستند که با انجام فیلر در مدتی کوتاه سلول‌های پوستی و موها تقویت می‌شوند‌.

در فیلر درمانی، با تزریق دارو در پوست سر، پوست برای تشکیل سلول‌های جدید تحریک می‌شود و با رسیدن رطوبت کافی به ریشه مو، ریزش موها متوقف می‌شود.

ولی درمان با مزوتراپی برای کسانی مناسب است که دچار بیماری آلوپسی(طاسی)هستند. درواقع می‌توان گفت مهم‌ترین تفاوت فیلر مو و مزوتراپی این است که مزوتراپی یک راه درمانی سریع برای درمان طاسی در خانم‌ها و آقایان است اما فیلر مو برای تقویت و رشد سریع مو به‌کار می‌رود.

مطالب پیشنهادی:
برند های معتبر بوتاکس
ترماژ بهتر است یا هایفو
امتیاز شما به این مقاله

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 × پنج =