علل و راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر موهای زائد

راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر

راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر


امروزه شفافیت پوست و عدم وجود موهای زائد از جمله عواملی زیبایی به شمار می‌ آیند؛ بنابراین با گذشت زمان و استفاده از فناوری‌ های روز دنیا، از بین بردن موهای زائد با جدیدترین تکنیک‌ های درمانی انجام می ‌پذیرد؛ به ‌طوری‌ که روش ‌های متعددی همچون الکترولیز، لیزر مو، IPL و لیزر خانگی برای از بین بردن موهای زائد ناشی از مصرف داروهای هورمونی و تیروئید به کار گرفته می شوند. همچنین این دسته از روش ها مشکلات پوستی ناشی از روش ‌های سنتی و اپیلاسیون را ایجاد نکرده و در حفظ زیبایی پوست نقش مؤثری ایفا می ‌کنند. البته در نظر داشته باشید تمامی این روش‌ ها برای هر شخص اثر متفاوتی به‌ همراه دارد؛ به همین دلیل این امکان وجود دارد که پس ‌از لیزر، جوش ‌های پوستی پدیدار شوند، اما لازم به ذکر است به هیچگونه نگرانی نیاز نمی‌ باشد؛ زیرا ایجاد جوش پس ‌از لیزر جزو عوارض زودگذر شناخته می‌ شود که ممکن است بر اثر عوامل متعدد و عدم مراقبت درست ایجاد شود. به طور کلی اگر جوش ‌ها پس ‌از مدت ‌زمان خاصی از بین نروند یا به حالت غیرطبیعی ظاهر شوند؛ بیمار باید به متخصص خود مراجعه کرده و داروهای مناسب استفاده نماید تا تمامی جوش ‌های ایجاد شده به ‌طور کامل برطرف شوند. البته راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر نیز در کاهش ایجاد جوش تاثیرگذار می‌ باشند؛ بنابراین در این مقاله قصد داریم علل و راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر موهای زائد را به‌طور کامل خدمت شما عرض کنیم.

علل مختلف ایجاد جوش پس از لیزر موهای زائد:

پس ‌از انجام لیزر موهای زائد، با در نظر گرفتن میزان حجم موهای زائد و حساسیت ‌های پوستی هر شخص، این احتمال وجود دارد که عوارض جانبی مختلفی ایجاد شوند که جوش زدن پس ‌از لیزر یکی از این عوارض به شمار می ‌آید. لازم به ذکر است از جمله سایر عوارض جانبی لیزر می‌ توان به التهاب، تورم، سوزش، خارش شدید، تغییر رنگ و حتی تیره شدن پوست اشاره کرد که همگی بر اثر عوامل زیر ایجاد می ‌شوند:

Solutions to prevent fusion after laser

۱. استفاده‌ زیاد از کرم زینک اکساید:

کرم زینک اکساید وظیفه درمان قرمزی و التهاب پوست را برعهده دارد؛ به ‌طوری‌ که اپراتور لیزر پس ‌از لیزر مو به بیمار توصیه می‌ کند تا استفاده‌ مرتب از این کرم را در اولویت خود قرار دهد. اما لازم به ذکر است که کرم زینک اکساید باید به‌گونه ‌ای مصرف شود که به‌ اندازه‌ یک لایه بر روی پوست قرار بگیرد؛ به ‌همین دلیل اگر این کرم بیشتر از حد معمول استفاده شود می‌ تواند جوش های پوستی ایجاد نماید؛ بنابراین به بیان دیگر می ‌توان گفت استفاده اصولی از کرم زینک اکساید جزو راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر در نظر گرفته می‌ شود.

پیشنهاد ما به شما:  لیزر موهای کرکی لازم است یا نه؟

۲. عدم تنظیم مناسب دستگاه لیزر:

عملکرد دستگاه لیزر موهای زائد بدین ‌طریق انجام می ‌پذیرد که ابتدا پرتوی لیزر مورد نظر از سطح پوست گذر کرده و توسط ملانین های ریشه مو جذب می ‌شود؛ به ‌همین دلیل دستگاه لیزر با ایجاد حرارت بالا به سوزاندن فولیکول‌ های مو اقدام می کند؛ بنابراین با حذف فولیکول ‌های مورد نظر، موی زائد توانایی رشد خود را از دست می‌ دهد. با توجه به توضیحات گفته ‌شده می ‌توان نتیجه گرفت اگر اپراتور لیزر از تجربه و دانش کافی بهره‌مند نباشد، در تنظیم تعداد پالس و تعیین مدت ‌زمان پالس ‌های ایجاد شده به درستی عمل نکرده و به اشتباه دچار می شود؛ به طوری که التهاب شدید پوست را ایجاد می ‌نماید؛ پس از جمله راهکار‌های جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر می ‌توان به تنظیم مناسب دستگاه لیزر و مهارت اپراتور اشاره کرد.

۳. میزان حساسیت پوست بیمار:

همان‌ طور که اطلاع دارید تمامی افراد از پوست یکسان برخوردار نیستند؛ بنابراین این امکان وجود دارد که پوست هر شخص با کوچک‌ترین عاملی به جوش و التهاب مبتلا شود. به طور عمده احتمال ایجاد جوش پس از لیزر در پوست روشن ‌بیشتر می باشد؛ بنابراین متخصص و یا اپراتور لیزر باید با آگاهی از میزان حساسیت پوست بیمار به تنظیم تعداد پالس های دستگاه اقدام نماید.

۴. میزان چربی پوست:

به طور کلی هر چقدر میزان چربی پوست بیشتر باشد، احتمال بسته شدن منافذ پوست افزایش می یابد. همان ‌طور که مطلع هستید لیزر موهای زائد عامل محرکی برای پوست در نظر گرفته می ‌شود؛ بدین ‌صورت غدد چربی زیر پوست به ترشح بیشتر چربی اقدام می ‌کنند. به بیان دیگر می‌ توان گفت هر چقدر میزان چربی تولید شده توسط پوست افزایش یابد، امکان ایجاد جوش پس‌ از لیزر نیز به ‌مراتب بیشتر می شود.

راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر

۵. مبتلا بودن مراجعه‌ کننده به بیماری‌:

با توجه به تحقیقات انجام ‌شده می ‌توان گفت افرادی که به بیماری ‌های خاص مثل عفونت‌ های پوستی، دیابت و اختلال در عملکرد ایمنی بدن مبتلا می ‌باشند، پس ‌از انجام لیزر به جوش‌ های پوستی دچار می شوند؛ بنابراین اگر مراجعه ‌کننده به بیماری خاصی مبتلا‌ می باشد، باید پیش ‌از انجام لیزر حتما به پزشک متخصص خود اطلاع دهد تا از ایجاد جوش های پوستی و التهاب جلوگیری نماید. در نظر داشته باشید اگر بنا به هر دلیلی از داروهای هورمونی استفاده می ‌کنید حتما اپراتور لیزر را در خصوص این امر آگاه نمایید.

پیشنهاد ما به شما:  هایفوتراپی غبغب چگونه است؟ هزینه و مزایای آن

۶. آلودگی محیط و عدم رعایت بهداشت توسط اپراتور لیزر:

توجه فرمایید رعایت بهداشت محیطی که عمل لیزر در آن انجام می ‌پذیرد بسیار موضوع با اهمیتی در نظر گرفته می‌ شود؛ زیرا از جمله علل ایجاد جوش بعد ‌از لیزر می ‌توان به عدم رعایت بهداشت محیط مورد نظر اشاره کرد؛ بنابراین پیش ‌از انجام لیزر موهای زائد حتما در خصوص رعایت نکات بهداشتی کلینیک یا مرکز لیزر موردنظر اطلاعات لازم را کسب نمایید. همچنین می‌ توانید پیش‌ از شروع لیزر از متخصص پوست تعویض هندپیس دستگاه را درخواست کنید. لازم به ذکر است ترانه کلینیک علاوه ‌بر رعایت تمامی موارد ذکر شده، محیطی کاملاً بهداشتی برای انجام لیزر محسوب می شود؛ به ‌طوری‌ که علاوه‌ بر تعویض هندپیس دستگاه، استفاده از دستکش و روپوش‌ های یکبار مصرف نیز در اولویت خود قرار می دهد.

۷. عدم رعایت مراقبت ‌های پوستی:

رعایت دقیق مراقبت ‌های پوستی جزو راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر به شمار می ‌آید؛ زیرا اگر پس ‌از انجام لیزر توصیه‌ های متخصص به‌ درستی انجام نشود احتمال ایجاد جوش افزایش می ‌یابد؛ بنابراین پس ‌از انجام جلسه‌ های لیزر حتما به توصیه‌ های پزشک و اپراتور لیزر عمل کنید. برای مثال تحت هیچ عنوانی بدون استفاده از کرم ضد آفتاب در معرض آفتاب قرار نگیرید. همچنین پس ‌از انجام لیزر با آب داغ استحمام نکرده‌ و به سونا مراجعه نکنید تا با رعایت تمامی موارد احتمال بروز جوش های پوستی را کاهش دهید.

۸. نامناسب بودن دستگاه لیزر:

به‌ طور کلی الکساندرایت دکا جزو بهترین دستگاه ‌های لیزر در نظر گرفته می ‌شود؛ زیرا در حذف همیشگی موهای زائد بخش ‌های گوناگون بدن نقش مؤثری ایفا کرده و کمترین میزان عوارض جانبی را به‌ همراه دارد. البته در نظر داشته باشید این دستگاه برای افراد دارای پوست روشن مؤثر می ‌باشد؛ به‌ همین دلیل افراد دارای پوست تیره باید از دستگاه لیزر ان دی یانگ استفاده کنند؛ زیرا طول ‌موج بلندتری ایجاد می ‌نماید. پس تناسب دستگاه لیزر با پوست بیمار تحت عنوان راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر شناخته می شود.

راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر

راهکارهای اصلی جلوگیری از ایجاد جوش پس از لیزر:

برای جلوگیری از ایجاد جوش ‌های پوستی باید تمامی موارد زیر را در مراقبت ‌های پوستی خود قرار دهید که عبارتند از:

۱. استفاده از کرم ضد آفتاب از انواع راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر به حساب می‌ آید؛ زیرا پوست لیزر شده نباید تحت هیچ عنوانی بدون کرم ضد آفتاب در معرض خورشید قرار بگیرد.

پیشنهاد ما به شما:  کاشت ابرو چیست و چگونه انجام می­شود؟

۲. تا حد امکان از برنزه کردن پوست خود پرهیز کنید؛ بنابراین به شما توصیه می‌ کنیم از انجام آفتاب گرفتن و برنزه کردن پوست با دستگاه سولاریوم اجتناب کنید؛ زیرا تمامی این موارد ملتهب شدن پوست و بروز جوش ‌های پوستی را به ‌همراه دارند.

۳. ناحیه لیزر شده نباید در معرض حرارت قرار بگیرد؛ به همین دلیل عدم استحمام با آب داغ، دوری از سونا و اجتناب از اتاق بخار تحت عنوان راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر به بیمار معرفی می شوند.

۴. یکی از اصلی‌ ترین راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر، عدم تحریک پوست توسط مواد شیمیایی می ‌باشد؛ زیرا برخی از مواد شیمیایی همچون کلر به ‌عنوان محرک پوست در نظر گرفته می ‌شوند؛ بنابراین در اثر تماس با پوست، امکان ایجاد جوش و التهاب را افزایش می ‌دهند. همچنین شوینده‌ ها نیز در افزایش میزان حساسیت پوست نقش مؤثری ایفا می ‌کنند؛ بنابراین تا یک روز پس‌ از انجام لیزر باید از مصرف آن‌ها خودداری شود.

سخن پایانی:

همان ‌طور که در مطلب فوق ذکر کردیم شفافیت پوست و عدم وجود موهای زائد نقش مؤثری در زیبایی ایفا می ‌کنند؛ به‌ طوری که امروزه از بین بردن موهای زائد با روش ‌های جدیدی انجام می ‌پذیرد؛ بنابراین با در نظر گرفتن متفاوت بودن پوست هر فرد این امکان وجود دارد که هر روش برای هر شخص اثر متفاوتی به‌ همراه داشته باشد؛ به همین دلیل ایجاد جوش جزو عوارض جانبی لیزر موهای زائد به شمار می آید که عموماً پس از مدت ‌زمان خاصی از بین می ‌رود. اما اگر بنا به هر دلیلی جوش ‌های ایجاد شده برطرف نشوند، به شما توصیه می ‌کنیم به ترانه کلینیک مراجعه نمایید؛ زیرا در این کلینیک اپراتور لیزر پس‌ از تنظیم مناسب تعداد پالس ها، تطابق دستگاه لیزر با پوست بیمار را بررسی کرده و پس از ارزیابی های لازم در محیطی کاملاً بهداشتی به انجام لیزر موهای زائد می ‌پردازد؛ بنابراین احتمال بروز جوش‌ های پوستی تا حد قابل ‌توجهی کمتر می‌ شود. همچنین پیش‌ از انجام لیزر تمامی راهکارهای جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر را به بیمار توضیح می ‌دهد تا از بروز جوش جلوگیری نماید. لازم به ذکر است این کلینیک خدمات دیگری همچون پلاسما جت بینی، تزریق ژل لب روسی، مزوتراپی، لیفت ابرو با بوتاکس، هایفوتراپی تهران، لیزر موهای زائد و کربوکسی تراپی نیز به مراجعه ‌کنندگان خود ارائه می‌ دهد.

taraneh-clinic-consulting

امتیاز شما به این مقاله

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 + نه =